En semesterfredag 

Imorse målade jag det andra (och sista) lagret färg i gästrummet och jag måste säga att jag är himla nöjd med resultatet. Helt klart värt alla vändor till färgaffären. Jag knäppte en snabb bild på resultatet men mer kommer på bloggen vad det lider. För nu börjar ju det roligaste – att inreda!

Vid lunchtid blev vi upphämtade av Magnus föräldrar som är här över helgen (och bor på camping med husvagnen) för att åka till fotografiska och kolla in utställningen Like a horse. 

Lunch åt vi i fotografiskas restaurang som har en av Stockholms bästa utsikter. 

Sedan åkte vi hem för att förbereda middagen och jag upptäckte att den första pelargonblomman har slagit ut på en av mina sticklingar. Något väldigt litet och kanske egentligen ganska obetydligt, men ändå något att bli glad av. 

Magnus lagade vår favoritpasta med vitlök, olivolja, zucchini och sardeller (som vi åt första gången på en hål-i-väggen-restaurang i Toscana i våras) och jag bakade citron- och vallmokaka efter Elsa Billgrens recept

En fin semesterfredag blev det, som dessvärre är den sista just för den här sommaren för på måndag börjar vi jobba igen. 

Foto: Hanna 

4 reaktioner till “En semesterfredag 

 1. Vad fint det blev tillslut! Vad tyckte ni om Like a horse? Jag vill gärna se utställningen om jag hinner.

  Gilla

  1. Tack Lisa!
   Vi gillade den allihop! Det är en massa olika fotografer som de samlat till denna utställning så bra variation även om gemensamma nämnaren är hästar förstås 😊 Det går även en utställning nu som heter What’s on the plate om vad barn äter världen över. Otroligt gripande och väldigt sorglig men också väldigt viktig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s