Vad vill ni läsa om? 

Tänk, nu har jag bloggat i snart 6 år. Helt tokigt vad tiden går! Mitt första trevande inlägg skrev jag i oktober 2011, egentligen utan någon som helst tanke på hur eller vad det här skulle ta vägen. I över ett års tid var det inte ens någon som visste om att jag hade en blogg, ja förutom de följare som hittade hit på egen hand. Jag skrev liksom bara för min egen del och för att få en plats att vara lite kreativ på. Sedan berättade jag om bloggen för mina närmaste och allteftersom berättade jag även för fler och fler vänner. Ja, jag var länge lite av en ”smygbloggare” sådär. 

Hur som helst tycker jag att det är väldigt roligt och det är förstås därför jag har fortsatt så länge. Inte minst så har jag haft möjlighet att träffa så många härliga människor tack vara bloggen och fått nya vänner till på köpet. Så är det något visst men att fota, dokumentera och packetera små inlägg också. Svårt att sätta fingret på exakt vad som gör det så kul, men jag gillar det verkligen. 

Ni som läser har blivit fler och fler över åren och det är ju förstås väldigt kul. Och nu vill jag så gärna höra vad ni vill läsa om här på bloggen framöver? Vad det är som gör att ni kikar in här titt som tätt och vad ni skulle vilja ha mer (eller mindre) av? Jag skulle bli så glad om ni tog er tid att skriva en rad eller två här i kommentarsfältet! Och kommentera gärna vidare i andra inlägg också förstås. Det ger mig massor av energi till nya inlägg och idéer när ni tar er tid att säga hej! Jag blir glad för varendaste liten kommentar! ❤

Foto: Hanna 

11 reaktioner till “Vad vill ni läsa om? 

 1. Ställde precis samma fråga själv så då lär man ju bjussa 🙂

  Jag gillar dina livet-inlägg, de flyter fint. Och så är ju inredning ALLTID skoj (typ köksinlägget nedan :)). Men det viktiga är alltid det du själv tycker är kul!

  Gilla

  1. Tack Johanna för att du bjussar!! Håller med om att det viktigaste är vad man själv gillar att skriva om men alltid kul att få lite input! 🙂 Mer livet-inlägg och inredning kommer garanterat!

   Gillad av 1 person

 2. Hej Hanna,

  Du har så god smak så det är roligt att läsa (se) allt där den kommer fram (inredning, mode). Men det är också kul att följa vad som händer i ditt liv, hur det går med dina växter och få lite härlig mat-/fikainspiration.

  Kram Emilie

  Gilla

 3. Jag gillar din blogg i den form den är. Lite reflektioner och bilder så där bara. Har inga särskilda önskemål om utveckling utan fortsätt. Det kanske låter trist att jag skriver så, men det är ett perspektiv. Alla bloggar behöver inte bli fyllda av adlinks och sponsrade samarbeten.

  Gilla

 4. Hej Hanna!
  Jag tycker det är superkul att följa din blogg.
  Uppskattar så klart dina inlägg om livet ( och släkten!)
  Roligt att se dina inredningstips och ”fynd”
  Och alla vackra blommor!
  Fortsätt som du gör! Jag kommer att kolla.
  Och GRATTIS på bröllopsdagen!
  Det var ju ett väldigt härligt och kärleksfullt bröllop. Tack för att vi fick vara med!
  Kram Lena

  Gilla

  1. Hej Lena! Tack för din fina kommentar och vad roligt att du gillar bloggen!
   Så roligt att ni ville vara med och fira med oss för ett år sedan! ❤ Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s