Månadens mix – September

Vips har en hel vecka passerat utan någon som helst update här på bloggen. Jag har varit iväg på tjänsteresa sedan förra helgen och landade hemma på Arlanda vid lunchtid igår. Packade om väskan och for till Falun igår kväll där vi befinner oss för tillfället. Allt på en gång kan man väl säga. Stort tack föresten för era fina kommentarer om bloggen i mitt tidigare inlägg. Blir så glad när ni kikar in och lämnar ett avtryck här! Så till saken med det här inlägget då. Ett litet ihopplock av sånt som är på min näthinna just nu. Enjoy! 


Stylisten Daniella Witte (som bloggar här) har gjort ett samarbete med Himla där hon både stylat och fotograferat delar ur Himlas sortiment. Jag fastnade framförallt för den här vackra bilden med de vackra ljuset och inser att jag nog måste fylla på vår lägenhet med långa härliga gardiner i fönstren. 

För drygt en vecka sedan öppnade portarna till höstens upplaga av Formex och designpriset Formex Nova delades ut på ett trevligt event på hotel At Six och jag hade äran att vara där. Utmärkelsen går till en ung formgivare verksam inom Norden och pristagaren utses av en expertjury. Årets vinnare var svenska Qian Jiang. Mer om vinnaren och juryns motivering går att läsa här

Jag har haft Säker Stil-podden i öronen på många promenader det senaste året och den första boken av Emelia de Poret och Ebba Kleberg von Sydow står redan hemma i bokhyllan. Inom kort släpps deras andra bok i ordningen – 101 Stiltips

En annan aktuell bok som just har släppts är kokboken Food Pharmacy. Jag har lagat i princip alla recept ur föregångaren och tänkte definitivt slå till på ett ex av uppföljaren. 

Just nu ser jag rött. Bokstavligt talat. Helt klart höstens största trendfärg i modesammanhang. Är väldigt sugen att slå till på något i den färgskalan och är det volanger på så är det helt klart en bonus. Den här snygga outfiten hittade jag här

En reaktion till “Månadens mix – September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s