Nytt i bokhyllan

I septembers månadens mix skrev jag om två böcker som nyligen släppts och som jag varit nyfiken på att kika närmare på. Några klick senare och så fick jag hem böckerna i brevlådan. Nya Säker Stil boken – 101 Stiltips läste jag från pärm till pärm redan samma kväll som jag fick hem den. Boken innehåller verkligen många fina och inspirerande tips. Dessutom enkla tips vilket jag gillar mycket. Speciellt i vardagen är det ju just enkelhet och snabba fix och trix som gör skillnad och kan höja en hel outfit från vardagstråkig till piffig.

019.JPG

Den andra boken är också en uppföljare. Food Pharmacy-kokboken. Jag har hittills bara bläddrar igenom den lite snabbt men tyckte det såg ut att finnas många roliga recept att prova. Jag får återkomma med eventuella receptfavoriter i ett senare inlägg när jag hunnit provlaga lite.

024.JPG

Foto: Hanna

En reaktion till “Nytt i bokhyllan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s