Chokladbollar (med endast massa nyttigheter) 

I helgen testade jag att laga ett recept ur min senaste kokboksinvestering. Tänkte att jag skulle börja med något enkelt (inte minst eftersom klocka var efter nio på lördagkvällen när jag satte igång) så det blev chokladbollar. Klara på sisådär 10 minuter och väldigt goda blev de.

DSCF7798

7 färska dadlar, 2 dl havregryn, 3 msk kokosolja, 2 msk kakao, 1/2 dl riven kokos (plus kokos att rulla bollarna i), en nypa salt och ett par matskedar kallt kaffe är allt som behövs till ca 10 bollar. Mixa till en smet och rulla. Klart!

DSCF7800

Perfekt kvällssnacks! 

Foto: Hanna 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s