Det blir en paus

Ni har säkerligen märkt det för länge sedan. Att det inte har blivit så mycket till bloggande från min sida här under hösten. Motivationen till att skriva har liksom inte funnits där och inte heller tiden till det. Jag har helt enkelt prioriterat annat och det har faktiskt känts precis rätt just nu. Så istället för att skriva ett peppigt inför 2018-inlägg så har jag bestämt mig för att ta en paus från bloggen.


Kanske får jag motivationen åter snabbt som ögat och startar upp bloggandet igen. Eller så kommer jag tillbaka senare, på ett eller annat sätt. 

Vill passa på att säga TACK till alla er som kikar in här och läser. Det gör mig himla glad! Och om ni vill fortsätta att hänga med mig i bildformat så finns jag kvar på Instagram som vanligt. För fotografera, det har jag inte tröttnat på ännu. Ni hittar mig på @alexanderssonhanna

Kram! 

4 reaktioner till “Det blir en paus

  1. När jag läste detta först tänkte jag skriva átt jag kommer sakna dig, men sedan kom tanken att det kanske ger dåligt samvete… Så jag sparade inlägget tills jag skulle komma på en bättre formulering. Några bättre ord kom dock inte så nu skriver jag det ändå 🙂 Kommer sakna dig här!

    Gilla

    1. Åh, tack Emma! Så glad jag blir att höra det och jag ska försöka att inte få dåligt samvete… 😊 Vi får se om det blir en lång eller kort paus, men tillsvidare finns jag ju på Instagram också. Kram till dig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s